BUSCANT GENT PER FORMAR UN GRUP A BARCELONA
Benvingut! Deixa el teu missatge.

QUI SÓC:
  Em dic Daniel, visc a Barcelona ciutat, tinc 35 anys, toco la guitarra (entre d'altres instruments) i canto. He viscut a Itàlia fins l'any passat, i després de varies experiències allà, tinc ganes de començar a fer concerts també aquí a Barcelona.

QUÈ ESTIC BUSCANT:
  Per començar, evidentment, almenys un baixista i un bateria... faria falta també un altre guitarrista i no excloc la possibilitat d'introduir uns teclats.
  No cal gent virtuosa... si un ho és molt bé, però amb saber seguir el temps i tenir oïda per trobar les músiques ja n'hi ha prou.
  M'agradaria que almenys un dels altres components del grup també cantés, per repartir-nos el micròfon com feien Beatles, Pink Floyd, Eagles, etc. També en aquest cas no importa la tècnica: l'important és tenir una bona pronúncia anglesa (a part de ser afinat, clar).
  Pel què fa la disponibilitat, jo treballo els caps de setmana pels matins, i busco gent que pugui fer almenys un assaig entre setmana amb continuïtat.

QUINA MÚSICA M'AGRADARIA TOCAR:
  En els meus anteriors grups tocava Beatles, Nirvana, Oasis, Red Hot Chili Peppers... Tot això podria ser un punt de partida, però m'interessaria trobar gent a qui li agradi tot tipus de música (més aviat comercial) per tocar també èxits del moment, fins i tot música de discoteca adaptada, i si la cosa funciona ja pensaríem en fer coses nostres.
  Això si: NO Heavy Metal!

  Si estàs interessat o tens preguntes, deixa un missatge i ja et contestaré.
Escriu el teu missatge

[:)] [;)] [:D] [XD] [:(] [=(] [:P] [:*] [love] [:$] [:|] [:S] [:O] [X(]
[8D] [8|] [|-(] [¬¬] [/:|] [}:)] [+(] [P)] [I-)] [:o)] [mummy] [skull] [pig] [alien]
[^^] [no] [nono] [yes] [:))] [XDD] [yumm] [:^O] [smoke] [phone] [arrow] [!] [?]

Pàgina 2 de 2 Total: 20 missatges
10. 20/4/2006 - 23:53.35
Terrassa

JOSE MANUEL - guitarra


Hola Daniel. Soc Jose,de Terrassa.Tinc quasi 32 tacos. Primer de tot dir-te que soc cantant. Tambè hi toco la guitarra rítmica. Les meves influències son,la música country dels 70 en endavant,el rock clàsic y vocalment m'han influenciat artistes com Andrew Strong,Garth Brooks,Billy Joel o Bon Jovi.No em fa por cantar qualsevol estil,tot es posarse i que ho toquin a la meva tonalitat. Normalment canto en anglès,no es que ho parli perfectament però ho pronunci-ho be.Tambè he tingut experiències amb orquestres i amb un grup de country de versions.
Actualment estic amb un grup de Southern Rock de versions,però la meva il.lussió es muntar una banda de rock de qualitat,que doni importància a les veus,com els Eagles,o els Buffalo Springfield, amb gent que s'ho prengui seriosament. Si vols parlem de projectes. El meu tlf. 679304839
Salutacions!!!
9. 19/4/2006 - 19:37.56
Barcelona

Lluís - guitarra


Hola. Tinc 48 anys. Si si, un iaio. Peró vaig tenir la meva primera guitarra als 8 anys. He mamat tota la música desde Beatles, Stones, fins a Race Agains the Machine. Tinc una clónica de Strato preciosa. Blnanca com la del Hendrix. Busco tocar amb gent. Per passar-mo be. Soc amateur pero domino la majoría d'acords i em moc bastant be amb pentatonicas. Ha! Tinc tres anys de solfeig i violí. M'agradaba Ponty, Grapelli, etc.
Be. Nomes que fos per tocar amb algú ja em faría il.lusió de veurens.
8. 10/4/2006 - 12:22.45
Barcelona

Jordi - bateria


Bon dia, sóc en Jordi, tinc 38 anys i toco des de els 15. He tocat amb bastants grups. M´agraden molt els Red Hot així com el pop anglés i el funky, però estic obert a qualsevol estil.
Fins aviat.
7. 7/4/2006 - 11:04.37
Sant Vicenç Horts

Oscar - guitarra


Hola hem dico Oscar i toco la guitarra fa 16 anys i he pogut ser influenciat per moltissimes bandes desde les que dius fins les mes hard com Metallica, Children of Bodom, Dream theatre etc, tinc 33 anys per cert
6. 6/4/2006 - 21:15.49
Barcelona

Alberto - guitarra


Hola, mi nombre es Alberto, tengo 30 y toco la guitarra desde hace unos 10 años. A mi me gusta mucho el Blues y los grupos de los 60 y 70. También me gustan los grupos mas modernos como los que has puesto (Red Hot, Nirvana ...) Soy preferentemente solista y tengo una Strato americana que suena muy bien.
Gracias por todo y si quieres que quedemos para probar, por mi no hay problema.
Un Saludo
Alberto
5. 6/4/2006 - 12:30.04
BCN

MARIANO - baix


Hola, me llamo Mariano. Soy bajista desde hace unos 6 años y tengo -creo- un grado medio.He estudiado en el Tallers de Musics de Barcelona. He estado tocando en un grupo de versiones de hard rock y quiero cambiar de estilo por lo que me atrae tu propuesta. Me gusta el rock progresivo, el blues y el jazz. Mis influencias van desde Caravan, Génesis, Rush, etc. hasta Toto, Kansas, The Cult, Journey, Manfred Mann's, Pat Travers, SRV, Chieli Minucci, Yellow Jackets, etc. O sea, la créme de la créme y muchos más. Me considero constante y disciplinado en mi trabajo y no me repelen ni las partituras ni los metrónomos, algo que hoy día no parece gustar mucho. Puedo dedicarme por entero al proyecto. Creo tener buen sentido del ritmo y un buen equipo. Se cantar aunque hace tiempo que no lo hago y tengo nociones de armónica y percusión, aunque mi vida está dedicada al bajo por completo. De esos y otros detalles prefiero hablarlos por teléfono o messenger. No me gusta la gente informal en TODOS los aspectos, porque si no con el tiempo se va todo al carajo. Gracias por tu atención y por la discrección en lo del e-mail. Saludos.
4. 5/4/2006 - 16:50.25
badalona

David - guitarra


hola me llamo david y soy guitarra, tb puedo tokar el bajo y hacer coros. tengo 26 años y me interesa mucho la idea. si kieres agregame al msn y hablamos del tema, un saludo
3. 5/4/2006 - 14:49.55
Barcelona

Jesús - guitarra


Me interesaría entrar como guitarra, llevo 6 años tocando la guitarra y me gustan los grupos que te gustan.

Responde cuanto antes, xao
2. 5/4/2006 - 12:53.55
BCN

David - bateria


Hola Daniel.

Jo em dic David, tinc 35 tacos i soc bateria.
Fins fa poc tocava amb una banda de versiones i temes propis al 50% (The B-Siders), desfeta fa cosa d'un parell de mesos. També havia tocat temps enrera amb el J.L. Lozano, un cantautor de Sta. Coloma, i a dues bandes més.
A B-Siders la part del repertori de versions incloia temes dels RHCP, Nirvana, Lenny Kravitz, Creedence, P. Floyd, Eagles, R. Stones, Police, Kansas, etc... molt variadet!
Amés treballo en una empresa d'àudio professional com a enginyer, amb la qual cosa el tema de suport tècnic està més que controlat!
M'agraden infinitat de coses en qüestió de música, des de James Brown o Miles Davis fins als Screaming Headless Torsos o els Freak Power, passant per Bowie, Bob Marley, SoundGarden o els Faith No More...!
Actualment busco banda i encara tinc la batera muntada a un local a Sta. Coloma ( www.centremolinet.com ), local compartit amb el grup del meu germà (Soulid).
Espero noticies teves per si creus interessant que ens veiem i fem una prova o el que calgui...
Salut!
David

1. 5/4/2006 - 3:15.20
Barcelona

Daniel - baix


Hola, ya veus que em dic com tú, encara que no m'agrada gaire parlar en catalá i per aixó cambio d'idioma .

Me ha llamado la atención tu anuncio y aunque no soy partidário de tocar temas comerciales, me gusta la música en sí y también los grupos mencionados, también Queen y autores clásicos.

Me gustaría que me explicases un poco tu idéa y si tienes conciertos en perspectiva y esas cosas, como temas própios o intenciónes a corto plazo..

Respecto a como toco, te puedes pasar por http://daniel.hosting-profesional.net y escuchar algunas piezas en solitario.

Hasta la próxima...
« Precedent [1]  2  Següent »

©2006-2024 D&P Productions Statistiche sito,contatore visite, counter web invisibile